Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij ongeluk N61 Hoek

Toegevoegd: 01-12-2018, 17.01 uur - Update: 01-12-2018, 21.07 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek is zaterdag aan het einde van de middag een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Eén persoon is om het leven gekomen, een ander raakte gewond.


De hulpdiensten kregen rond 16.25 uur de melding dat bij de rotonde Mauritsfort een auto met Belgisch kenteken van de weg was geraakt en tegen de betonnen rand van de lager gelegen fietstunnel was gebotst. Direct werd uitgegaan van een mogelijke beknelling en daarom werd ook de brandweer gealarmeerd.

Toen de hulpdiensten bij het eenzijdige ongeval arriveerden, was één man reeds overleden. De andere inzittende, eveneens een man, is per ambulance afgevoerd. Over zijn toestand is niets bekend. Het opgeroepen traumateam is niet meer ter plekke gekomen.

De N61 richting de Sluiskiltunnel was na het ongeluk vanaf de Braakman afgesloten. Het verkeer werd daarom omgeleid via de parallelweg naast de N61. Rond 19.00 uur werd de weg weer grotendeels vrijgegeven en was het in alle richtingen weer mogelijk de rotonde bij Hoek te gebruiken..

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en is tevens op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren of de auto vlak voor het ongeval hebben zien rijden. Melden kan via 0900-8844.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (10-12-2018 om 19:53)
Nu gaan ze een onderzoek instellen hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen dus dat gaat weer lang duren en gaat het erg veel geld kosten met rapporten en vergaderingen terwijl het met een stukje vangrail is opgelost maar dat is schijnbaar te simpel.
AD. (1-12-2018 om 23:57)
Dat is de tweede op presies dezelfde plaats en je zult er maar net fietsen.
Fietser (1-12-2018 om 17:16)
Triest bericht, sterkte aan betrokkenen en familie en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren