Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Eenzijdig ongeval op de Roolandsedijk in Poortvliet

Toegevoegd: 16-10-2006, 10.05 uur
Door: Politie Zeeland

POORTVLIET - Zondagmiddag rond 13.15 uur vond er op de Roolandsedijk in Poortvliet een eenzijdig ongeval plaats.

Een 38-jarige motorrijder uit de gemeente Tholen reed over de Roolandseweg komende uit de richting van de Bartelmeetweg. De Roolandseweg loopt omhoog de Roolandsedijk op; op het hoogste punt maakt de weg een bocht naar links

De motorrijder verloor op het hoogste punt, vermoedelijk door een hobbel in de weg, de controle over zijn voertuig, kwam in de rechterberm terecht en reed vanaf het talud de dijk af. Hierbij raakte de motorrijder met zijn schouder het wegdek (c.q. talud). Hij kwam halverweg het talud tot stilstand.

De man is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen of schouder per ambulance overgebracht naar het St. Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren