Vuurwerk en wapens in woning Goes

Toegevoegd: 02-12-2018, 12.57 uur - Update: 02-12-2018, 15.52 uur

Vuurwerk en wapens in woning Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan de Koos Vorrinkstraat in Goes heeft de politie zaterdagavond een partij vuurwerk en diverse wapens in beslag genomen.

De politie kreeg rond 22.00 uur verschillende meldingen van vuurwerkoverlast in deze straat. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse en troffen vervolgens in een speeltuintje restanten van zwaar vuurwerk aan. Het vuurwerk zou door een bewoner en twee kinderen zijn afgestoken.

In de woning van de persoon die het vuurwerk zou hebben afgestoken, troffen agenten zowel de man als de minderjarige kinderen aan. De bewoner bleek onder invloed van alcohol en hij wilde volgens de politie niet meewerken. Ook zou hij zich agressief hebben gedragen richting de agenten.

De politie trof tijdens het onderzoek dat volgde een partij bestaande uit legaal en illegaal vuurwerk aan. Ook stuitten de agenten op zowel legaal als illegaal vuurwerk en diverse wapens, zoals een kapmes, een zwaard, ee soort wapenstok, een mes en op echt lijkend neppistool. Het vuurwerk en de wapens werden in beslag genomen.

De politie heeft een zorgmelding opgemaakt over de situatie met de minderjarige kinderen en dit bij Veilig Thuis gemeld. De man wordt later verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wat moet daarvan terecht komen ? (30-12-2018 om 09:16)
zo een crimineel gestoorde zatlap hoort geen voogd te zijn voor kinderen. wie gaat er ook op een kinderspeelplaats zware explosieven afsteken ? echt getuige van zeer beperkte mentale vermogens. en wat denkt de andere verantwoordelijke voogd hiervan ? de kinderbijstand beter gelijk aan de kinderen overmaken voordat een randfiguur er explosieven of drank voor zichzelf van koopt. ik denk ook dat de buren en justitie beter kunnen zorgen dat die gestoorde in een asodorp komt te wonen want hij is een gevaar voor kinderen en zijn omgeving. zoiets hoort niet vrij rond te lopen maar in nederland zal het wel gewoon kunnen i.v.m. de harde aanpak van vuurwerk en explosieven overlast, drankmisbruik en kindermishandeling.