Man opgepakt na wilde achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 03-12-2018, 10.26 uur

Man opgepakt na wilde achtervolging Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag in Terneuzen iemand aangehouden na een wilde achtervolging waarbij deze meer dan 60 kilometer per uur te hard reed.

Surveillerende agenten werden rond 16.45 uur ingehaald door een personenauto die met een rotgang langs hen reed. De agenten zetten de achtervolging in en klokten de man op een snelheid van 120 kilometer per uur. Na correctie bleef een overschrijding met 61 kilometer per uur over.

De auto is door de agenten aan de kant gezet op de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de chauffeur, een 21-jarige Terneuzenaar, werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij verhoord. Na zijn verhoor is de jongeman weer naar huis gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (3-12-2018 om 21:34)
Uitlokken of niet, te hard is te hard. Jonge macho's in veel te snelle snelle BMW's zijn levensgevaarlijk en bovendien zorgen die racemonsters ook voor overlast!
Koos P. (3-12-2018 om 20:04)
Wat een domme reacties lees ik hier. Over uitlokking. Dus als je wordt uitgelokt is het volgens sommigen hier toegestaan om de max. snelheid te overtreden? Rare denkwijze! Deze jongen heeft zich gewoon niet kunnen beheersen en krijgt daar nu terecht de gevolgen van.
Jos (3-12-2018 om 19:57)
Uitlokken is flauwekul. Als iemand jou met hoge snelheid inhaalt, hoef je hem/haar toch niet na te doen? Als iemand tegen een muur rijdt, doe je dat dan zelf ook? dan mankeert er toch wel iets aan je hersencellen.
Taas (3-12-2018 om 18:28)
G.a.Word hij tot staan gebracht,rijbewijs ingevorderd,en hebben de gendarmes ,hem ook nog naar huis gebracht zeker???,Raar land,waar veel mag!!!!
Jap (3-12-2018 om 16:46)
Daarom leren ze er niks van..Gister was er op TV een man die al meer dan jaar op straat liep en bij controle nog celstraf op had staan wegens niet betaalde boete's..NFI krijgt nu allemaal bloedonderzoeken binnen over drugs in het verkeer.. Daar is 6 maanden achterstand dus de uitspraak en rechters en boete's komen dan ongeveer na 1 jaar pas binnen, die persoon is dan al 3 x verhuisd waarschijnlijk of in het buitenland dus die straf word nooit meer uitgevoerd, als ik de huur niet betaal staat er binnen 2 maanden medewerker Woningbouw aan mijn deur om te vragen of er problemen zijn ? Als ik een parkeer boete niet betaal staat er binnen 3 maanden incasso bureau aan mijn deur.. Hoe kan het dat deze jochies overal mee weg komen ? Loonbeslag ?
Joost (3-12-2018 om 16:39)
Toevallig gisteren gezien hoe een undercover Toyota een BMW M3 met volle vaart inhaalde, hierop haalde hij terug in en reed weer normaal. Van een achtervolging was zeker geen sprake, meer uitlokkerij. Jammer dat dat weer niet verteld wordt.