Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na wilde achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 03-12-2018, 10.26 uur
Man opgepakt na wilde achtervolging Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag in Terneuzen iemand aangehouden na een wilde achtervolging waarbij deze meer dan 60 kilometer per uur te hard reed.


Surveillerende agenten werden rond 16.45 uur ingehaald door een personenauto die met een rotgang langs hen reed. De agenten zetten de achtervolging in en klokten de man op een snelheid van 120 kilometer per uur. Na correctie bleef een overschrijding met 61 kilometer per uur over.

De auto is door de agenten aan de kant gezet op de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de chauffeur, een 21-jarige Terneuzenaar, werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij verhoord. Na zijn verhoor is de jongeman weer naar huis gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Demi Berghe (3-12-2018 om 16:24)
Ik heb het zien gebeuren, reed daar toevallig. De jonge man is allereerst ingehaald door de undercover politieagenten met zeker een snelheid van zo’n 100 km/u. Als het ware het uitlokken van jongeren met een snelle, mooie auto. Jammer dat het niet zoals het in feite is gebeurd in het nieuws komt.
C (3-12-2018 om 16:05)
Mooi verhaal. Ik citeer: ' Surveillerende agenten werden rond 16.45 uur ingehaald door een personenauto die met een rotgang langs hen reed. ' Jammer dat er niet bij word bij verteld dat de agenten eerst de desbetreffende auto hebben ingehaald om zo een 'reactie' uit te lokken.
Arthur (3-12-2018 om 11:14)
Als debiel rijden, maar nauwelijks een straf. Pak dit soort idioten nou eens aan!
k (3-12-2018 om 10:58)
mooi nu nooit t rijbewijs meer truggeven
Cookie-instellingen beheren