Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Gewonde bevrijd na ongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 03-12-2018, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij een verkeersongeval op de Oud-Vossemeersedijk (N656) in Oud-Vossemeer zijn maandagochtend verschillende personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur in een bocht nabij de T-splitsing met de Groeneweg. Ter plekke kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing: een Seat Arosa en een Jeep Renegade. In de Jeep zaten twee personen. Eén van hiervan zat bekneld. Deze is volgens de politie door de brandweer bevrijd.

In de Seat zat alleen de bestuurder. Deze hoefde niet bevrijd te worden. Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke om assistentie te verlenen. Twee van de personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. In welke auto deze zaten, is niet duidelijk.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (3-12-2018 om 11:10)
Deze bocht is mij zeer bekend, de bocht is ruim maar slecht verlicht, desondanks nemen mensen deze bocht te scherp en met te hoge snelheid.
Cookie-instellingen beheren