Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Celstraf voor oplichting Tholenaren

Toegevoegd: 03-12-2018, 15.39 uur
Celstraf voor oplichting Tholenaren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 32-jarige V. uit Dendermonde (B) tegen wie een gevangenisstraf van 20 maanden waarvan vier voorwaardelijk was geëist, is maandag in Middelburg veroordeeld tot achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk.

Daarnaast mag hij vijf jaar lang geen financieel product aanbieden of verkopen. V. werd ervan verdacht van begin 2010 tot midden 2011 43 inwoners van Tholen voor meer dan een miljoen euro te hebben opgelicht. Via een financieel advieskantoor in Tholen werd een beleggingsproduct aan de man gebracht. Alles met garantie, een goed rendement en zo veilig als een huis.

Alleen bleek V. ook het kantoor te hebben opgelicht. Alle formulieren van zijn verzonnen investeringsbedrijf Topig Ltd, de officiële documenten, contracten etc. etc. bleken te zijn vervalst. V. werd in 2016 in Gent voor soortgelijke zaken ook al veroordeeld tot vijf jaar cel waarvan vier jaar voorwaardelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-12-2018 om 15:32)
Dus na alle plussen en minnen is hij over 8 maanden weer vrij en dus misdaad loont want waar verdien je in 8 maanden meer dan een miljoen ??