Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Twee woninginbraken in Sint Jansteen

Toegevoegd: 04-12-2018, 14.47 uur
Twee woninginbraken in Sint Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - In Sint Jansteen is maandag in twee woningen ingebroken. Uit een woning aan de Hoofdstraat zijn mogelijk geld en sieraden weggenomen en uit een woning aan de Geslechtendijk is computerapparatuur gestolen.


De woninginbraak in de Hoofdstraat gebeurde tussen 16.00 uur en 20.45 uur. Hoe de inbrekers de woning zijn binnengekomen is niet bekend. De technische recherche gaat hier onderzoek naar doen. Ook zullen sporen onderzocht gaan worden in en om de woning.

De inbraak in de woning aan de Geslechtendijk vond plaats tussen 07.45 uur en 17.30 uur. Hier werd door de inbrekers een deur geforceerd om de woning binnen te komen. Ook hier wordt door de politie technisch onderzoek verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren