Auto’s en vrachtwagen botsen op A58

Toegevoegd: 05-12-2018, 12.11 uur

Auto’s en vrachtwagen botsen op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Twee auto’s en een vrachtwagen zijn vanmorgen op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke beschadigd geraakt na een ongeluk.​

Een vrouw reed op de rechterrijbaan toen zijn met haar personenauto een klapband kreeg. Hierdoor ging de auto slingeren en raakte een personenauto die naast de vrouw op de linkerrijbaan reed. Deze auto raakte in een slip en botste tegen een vrachtwagen aan.

Na de melding van het ongeluk werden er en twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Enkele minuten later werd duidelijk dat er geen sprake was van gewonden. De hulpdiensten zijn dan ook niet meer uitgerukt.

Volgens de politie zijn de twee voertuigen gelijk weggesleept door een bergingsbedrijf. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen. De betrokken partijen hebben elders schadeformulieren ingevuld voor de afhandeling van de schade.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750