Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie gewonden bij botsing Hulst

Toegevoegd: 05-12-2018, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Bij een ongeval op de Zoutestraat in Hulst zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.

Even voor 14.00 uur kwamen ter hoogte van de Veldstraat een personenauto en een taxibusje frontaal met elkaar in botsing. Het taxibusje kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurster van het taxibusje, een 54-jarige vrouw uit Hulst, raakte gewond. Ook de bestuurster van de personenauto, een 72-jarige vrouw uit Hulst, moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Haar bijrijder liep ook verwondingen op die in het ziekenhuis zijn behandeld.

De taxi vervoerde op het moment van de aanrijding geen personen. De weg was ter plaatse afgesloten voor bergingswerkzaamheden. Naar de toedracht van de aanrijding wordt onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750