Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist ramt geparkeerde auto's

Toegevoegd: 05-12-2018, 21.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In Middelburg is vanavond een automobilist tegen twee geparkeerde auto's gereden. Er ontstond een grote ravage.


Het ongeval vond rond 19.55 uur plaats op de Statenlaan. De man verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig en botste tegen de twee geparkeerde voertuigen aan. Zijn auto kwam enkele meters verderop zwaar beschadigd tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokken personen heeft onderzocht op letsel, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de drie beschadigde voertuigen weggesleept. De Statenlaan was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crb (6-12-2018 om 08:41)
de statenlaan wordt ook vaak gebruikt om lekker veel te hard te rijden! oversteken op het zebrapad richting de emte/lidl is ook levensgevaarlijk. Je kunt er niet van uitgaan dat auto's voor je stoppen.
Cookie-instellingen beheren