Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor vasthouden mobiel tijdens rijden

Toegevoegd: 06-12-2018, 19.11 uur
Boetes voor vasthouden mobiel tijdens rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag diverse bekeuringen uitgeschreven tijdens een controle op de N-wegen in Zeeuws-Vlaanderen.


Agenten reden onopvallend rond en betrapten vijf automobilisten voor het vasthouden van hun mobiele telefoon tijdens het autorijden. Alle bestuurders kregen hiervoor een bekeuring.

Daarnaast werd er een automobilist op de bom geslingerd omdat hij geen autogordel droeg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clara (10-12-2018 om 10:22)
Het is zeker gevaarlijk om te telefoneren als bestuurder, zelf hebben wij een handsfree mogelijkheid in onze auto maar ik merk als mijn man handsfree belt hij toch ook is afgeleid van de weg .
jacqueline (10-12-2018 om 04:34)
Ik hoop nog op de dag dat al die zendmasten, verdwijnen met de stralingsgevaren voor de gezondheid, want ik zie enkel nog zombies, wat gaan wij een gestoorde generatie krijgen in de toekomst, maar de wereld is niet ziek, maar terminaal, alles moet normaal gevonden worden, ze gaan er nog achter komen,
JFK (8-12-2018 om 14:22)
Telefoon in beslag nemen en vernietigen, vervolgens op een zwarte lijst bij de providers voor een half jaar. Lijkt me redelijk.
Moeder (7-12-2018 om 18:01)
.....en al de mensen die géén richting aangeven.. Ongeveer 80%, dus dat tikt lekker aan.. Maar daar gaat het natuurlijk niet om, het is levensgevaarlijk. Ikzelf had sowieso al een keer of 5 op mijn gezicht gevallen kunnen zijn, door fietsers, die voor me opeens naar links zwenken zonder dat ff aan te geven. Op de 1 of andere manier voel je dat toch aan, doordat ze langzamer gaan rijden. Maar mijn eerste ingeving is dan: inhalen...Gelijk erna denk ik: beter ff erachter blijven, je weet nooit.... Is dus al vaak de juiste keuze gebleken, maar wel irritant...
ik zeg (7-12-2018 om 15:33)
goed zo. nu de fietsers nog
AntiGSM (7-12-2018 om 13:55)
De boetes kunnen niet hoog genoeg zijn! Gewoon rijbewijs afpakken want het is net zo gevaarlijk als met drank op achter het stuur. Ik snap nog steeds niet dat onze overheid hier zo nonchalant mee omspringt, belachelijk gewoon. Of gewoon een elektronische blokkering, dat is het enige dat echt helpt. En als er dan een verslaafde meerijdt die dan ook geen gebruik kan maken van die verslaving jammer dan! Het zou enorm veel doden en gewonden schelen in het verkeer!
Cookie-instellingen beheren