Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw gewond na botsing tegen boom

Toegevoegd: 06-12-2018, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Een vrouw is vanavond bij Ellewoutsdijk gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom was gereden. En ontstond een enorme ravage.


Het ongeluk vond rond 19.00 uur plaats op de Zwinweg. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De rechterkant van de auto werd hierbij opengeritst en weggeslingerd. De wagen kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de vrouw samen met de politie uit het wrak heeft gehaald. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en liep onder andere letsel op aan haar heup en bekken. Over de ernst hiervan is nog niks bekend.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plaatse gekomen om ravage op te ruimen. Zo is de auto uit de sloot getakeld en zijn de losse onderdelen opgeruimd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren