Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij Ritthem

Toegevoegd: 08-12-2018, 10.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een ongeval op de Sloeweg Noord (N254) ter hoogte van Ritthem is zaterdagmorgen rond 09.20 uur een motorrijder gewond geraakt.


De man verloor net na de afslag met de Engelandweg de controle over zijn motor en kwam ten val. De motor kwam aan de andere kant van de weg in de sloot tot stilstand. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest om de gewonde te behandelen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Voor de hulpverlening was één rijstrook van de Sloeweg Noord tijdelijk afgesloten. Het verkeer is door de politie over de andere rijbaan geleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de motor weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren