Veroorzaker ongeluk Biggekerke was dronken

Toegevoegd: 09-12-2018, 11.20 uur

Het ongeval bij Biggekerke zaterdagavond.
Het ongeval bij Biggekerke zaterdagavond.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - De automobilist die zaterdagavond betrokken was bij een ongeluk op de Rondweg Biggekerke bij Biggekerke reed onder invloed. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De 48-jarige man uit Middelburg kwam met zijn auto uit de richting van Koudekerke en is vermoedelijk op de verkeerde weghelft beland. Een tegenligger kon niet meer uitwijken en er ontstond een botsing. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest, maar niemand raakte gewond.

De bestuurder is gelijk aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar blies hij een waarde van 390 ug/l, ruim boven de toegestane limiet van 220. Agenten hebben de man verhoord en hij is later met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750