Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgebrachte man is 41-jarige Belg

Toegevoegd: 10-12-2018, 15.41 uur
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - De man die vorige week dood werd aangetroffen in de buurt van een uitgebrande auto in Kloosterzande is een 41-jarige Belg. Eerder werd al duidelijk dat de man vermoedelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf.


Volgens de politie is de overleden man een 41-jarige inwoner van het Belgische Temse, een plaats aan de Schelde op ruim 40 minuten rijden van Kloosterzande. De Belgische kranten Het Laatste Nieuws (HLN) en het Gazet van Antwerpen melden dat het gaat om Raouf B.A. HLN schrijft dat hij wordt gezien als één van de kopstukken van een internatioanele drugsbende die cocaïne uit Zuid-Amerika binnensmokkelde.

De brandweer werd donderdag rond 22.00 uur opgeroepen voor een auto die in brand stond. Brandweermensen vonden vervolgens het stoffelijk overschot naast de uitgebrande auto. De politie startte direct een Forensisch Technisch onderzoek. Ook werd er contact gezocht met enkele omwonenden voor informatie. De uitgebrande auto werd getakeld en het lichaam van de man werd naar een onderzoekslocatie gebracht.

De politie kan nog niet aangeven hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. "Wat we wel kunnen vrijgeven is het feit dat de auto een vrij hoog model auto betrof van het merk Range Rover. De kleur is onbekend", zo zegt de politie. Het onderzoek naar de dood van de man is nog in volle gang. Hierbij wordt ook samengewerkt met de Belgische politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WPower (14-12-2018 om 00:02)
Het zal je kind maar wezen goed of slecht me medeleven gaat uit naar de nabestaande
Gewoon Piet (11-12-2018 om 16:06)
Inderdaad, allemaal van die vreemde namen in het nieuws. Hoe komt dat want dat soort namen komen uit een demografisch zeer klein groepje. Procentueel zouden die slechts een paar keer per jaar in het nieuws moeten komen en niet elke dag of week meerdere malen.
P (11-12-2018 om 11:11)
Alleen de naam Raouf zegt genoeg... Dat is nog eens een vooroordeel dumpen op iemand, deze man is wel vermoord, misschien zelfs omdat hij uit het wereldje wou stappen. En mensen juichen dit maar toe, en keuren dit goed want ja zijn naam he.
kees (11-12-2018 om 07:46)
Hoewel ik geen traan zal laten om het slachtoffer, zie ik de daders liever ook voor goed achter de tralies verdwijnen. Harddrugs is niet voor niet illegaal. En steeds vaker worden onschuldige mensen het slachtoffer van liquidaties.
L Roovers (11-12-2018 om 06:24)
rijdt in een dikke criminelenbak dus het verbaast me niet dat het een crimineel was. Het zou beter zijn dat nederland dit soort economie uitbant want de wel normale wel legaal hard werkende burgers in hun oude sloopwagens die ze nog net kunnen betalen hebben hier een beetje last van hé ! Die zien daar geen sociale status in. In tegendeel.
Jan Fassaert (10-12-2018 om 19:36)
Ziezo, dat is ook weer opgelost. Weer een rot appeltje uit de maatschappij verwijderd.