Weerbericht:
In het westen en noorden enkele buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgebrachte man is 41-jarige Belg

Toegevoegd: 10-12-2018, 15.41 uur
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - De man die vorige week dood werd aangetroffen in de buurt van een uitgebrande auto in Kloosterzande is een 41-jarige Belg. Eerder werd al duidelijk dat de man vermoedelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf.


Volgens de politie is de overleden man een 41-jarige inwoner van het Belgische Temse, een plaats aan de Schelde op ruim 40 minuten rijden van Kloosterzande. De Belgische kranten Het Laatste Nieuws (HLN) en het Gazet van Antwerpen melden dat het gaat om Raouf B.A. HLN schrijft dat hij wordt gezien als één van de kopstukken van een internatioanele drugsbende die cocaïne uit Zuid-Amerika binnensmokkelde.

De brandweer werd donderdag rond 22.00 uur opgeroepen voor een auto die in brand stond. Brandweermensen vonden vervolgens het stoffelijk overschot naast de uitgebrande auto. De politie startte direct een Forensisch Technisch onderzoek. Ook werd er contact gezocht met enkele omwonenden voor informatie. De uitgebrande auto werd getakeld en het lichaam van de man werd naar een onderzoekslocatie gebracht.

De politie kan nog niet aangeven hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. "Wat we wel kunnen vrijgeven is het feit dat de auto een vrij hoog model auto betrof van het merk Range Rover. De kleur is onbekend", zo zegt de politie. Het onderzoek naar de dood van de man is nog in volle gang. Hierbij wordt ook samengewerkt met de Belgische politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (10-12-2018 om 18:58)
Alleen al de naam Rauof B A zegt genoeg lijkt mij en zolang ze elkaar afmaken lekker laten doen denk ik dan en er verder geen belastinggeld aan besteden .
john (10-12-2018 om 17:10)
Geen geld en tijd aan besteden ,opgeruimd staat netjes,laat ze elkaar maar afslachten dat smerig tuig
Kees (10-12-2018 om 16:09)
Als je in deze kringen je centen verdient dan is dit resultaat gewoon een bedrijfsrisico...