OM eist tbs na zware mishandeling partner

Toegevoegd: 11-12-2018, 09.31 uur

OM eist tbs na zware mishandeling partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 31-jarige M. B. uit Den Haag is maandag voor de rechtbank in Middelburg tbs met dwangverpleging geëist. B. wordt ervan verdacht begin juni 2018 in Vogelwaarde zijn toenmalige partner zwaar te hebben mishandeld. Ook wordt hij ervan verdacht zijn schoonvader ernstig te hebben bedreigd.

Of B. licht, verminderd of geheel ontoerekeningsvatbaar moest worden geacht werd niet duidelijk omdat de deskundigen zich onthielden van een dergelijk kwalificatie. Bovendien wilde B., die tijdens de behandeling van zijn zaak schitterde door afwezigheid, nergens aan meewerken.

De raadsman van B. verzocht de rechtbank zijn cliënt vrij te spraken omdat er - behalve de aangifte van de slachtoffers - geen enkel bewijs is. Uitspraak op 21 december.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750