Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Brandweer bevrijdt gewonde na ongeluk

Toegevoegd: 11-12-2018, 18.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer heeft dinsdag aan het einde van de middag iemand uit een auto bevrijd na een verkeersongeluk in Vlissingen.


Door onbekende oorzaak kwamen bij bedrijventerrein Vrijburg rond 16.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de kruising van de Nieuwe Vlissingseweg (de parallelweg van de N661) met de Bedrijfsweg.

Na het ongeluk heeft de brandweer het bestuurdersportier van één van de auto’s met behulp van hydraulisch gereedschap geopend. Hierna is de automobiliste uit het voertuig gehaald en met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk kon maar beperkt gebruik gemaakt worden van de kruising. De politie en de brandweer leidden het verkeer samen langs de ongevalslocatie.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren