Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer rukt uit naar Boels Middelburg

Toegevoegd: 11-12-2018, 20.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagavond met spoed uitgerukt voor een melding van een brandgerucht bij verhuurbedrijf Boels in Middelburg.


Twee passanten sloegen rond 18.50 uur alarm nadat ze meenden rookontwikkeling te zien vanaf het dak van het bedrijf aan de Fagotweg. De brandweerploeg van de post Torenweg rukte vervolgens met spoed uit. Eénmaal aangekomen op bedrijventerrein Mortiere werd ook de ladderwagen van de post Stromenweg ter plekke gevraagd.

Een eerste verkenning resulteerde in het vermoeden dat er sprake was van loos alarm maar voor de zekerheid werd met behulp van de ladderwagen het dak van bovenaf geïnspecteerd. Er bleek geen sprake te zijn van brand.

Bij het bedrijf is overigens al vaker sprake geweest van soortgelijke brandmeldingen. Telkens was er sprake van loos alarm.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren