Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in loods ‘s-Heerenhoek

Toegevoegd: 11-12-2018, 23.07 uur - Update: 12-12-2018, 00.58 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Aan de 's-Heerenhoeksedijk bij 's-Heerenhoek is dinsdagavond een grote uitslaande brand uitgebroken in een loods van een loonbedrijf.


De eerste melding over de brand kwam rond 22.45 uur binnen. Rond 23.00 uur werd opgeschaald naar grote brand. Er zijn onder meer drie tankautospuiten, een ladderwagen en een schuimblusvoertuig opgeroepen. De rook ging volgens de Veiligheidsregio Zeeland recht naar boven en zorgde niet voor overlast.

Volgens de Veiligheidsregio stond de voorzijde van één van de vier loodsen op het terrein in brand. Deze raakte zwaar beschadigd. De naastgelegen loods liep rookschade op. In de loods lagen volgens de brandweer brandstoftanks. Rond 00.15 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De brandweer zal voorlopig nog nablussen.

Eerdere brand
Op het terrein van het loonbedrijf waar de brand woedde, Van den Dries, was op 7 augustus 2013 ook al een grote brand. Toen kwam er zoveel rook vrij dat de Westerscheldetunnel enige tijd volledig moest worden afgesloten. Nadien bleek in een straal van 300 meter rondom de loods asbest terecht te zijn gekomen. Bij de brand van dinsdag was geen sprake van asbest. Nu woedde namelijk brand in de loods die op de plaats is gekomen van de oude, afgebrande schuur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-12-2018 om 07:40)
Wat hebben die hard werkende mensen toch veel pech om dit voor de tweede maal mee te maken een grote brand waar wederom weer veel verloren gaat bij deze veel sterkte om dit wederom mee te maken.
Cookie-instellingen beheren