Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto rijdt tegen overkapping AH Axel

Toegevoegd: 12-12-2018, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij de Albert Heijn-supermarkt aan het Szydlowskiplein in Axel is woensdagochtend een vrachtwagen tegen de overkapping bij het winkelpand gereden. Er is flink wat schade.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 09.40 uur op de hoek van de Gentsevaart en de Markt. Er zijn geen gewonden gevallen. De pui is ontzet en de overkapping van de winkel rust nog op de vrachtauto. De omgeving is afgezet. De brandweer van Axel rukte uit om assistentie te verlenen maar is inmiddels teruggekeerd naar de kazerne.

Volgens de politie is er duidelijk sprake van een ongeluk. De berging van de vrachtauto en de opruimwerkzaamheden gaan naar verwachting nog wel even duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (12-12-2018 om 18:15)
Als vrachtautochauffeur moet je op heel veel zaken letten en ook nog op uitstekende overkappingen boven je hoofd. Het is te verwachten dat als een overkapping op die plaats zo is gemaakt, er vroeg of laat een vrachtauto tegen aan rijd. Als alles weer is gemaakt moeten ze op straatniveau iets op de hoek plaatsen of de overkapping inkorten, anders zal dit nog wel vaker gebeuren.
Cookie-instellingen beheren