Politie: Zorg voor goed zicht vanuit de auto

Toegevoegd: 12-12-2018, 16.16 uur

Zorg dat je autoruiten ijsvrij en niet beslagen zijn voordat je gaan rijden.
Zorg dat je autoruiten ijsvrij en niet beslagen zijn voordat je gaan rijden.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie roept automobilisten op om even goed te tijd te nemen om te zorgen dat hun ruiten ijsvrij en niet beslagen zijn voordat ze gaan rijden.

Nu het koude weer zijn intrede heeft gedaan neemt ook de kans op bevroren of beslagen autoruiten toe. Vanochtend heeft de Zeeuws-Vlaamse politie al verschillende bestuurders gewaarschuwd omdat ze onvoldoende zicht hadden. Een enkeling maakte het zo bont dat een bekeuring werd uitgeschreven.

De komende dagen gaat de politie extra opletten en zal ook verbaliserend worden opgetreden. De boete voor autoruiten met slecht zicht bedraagt 230 euro.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oom agent (17-12-2018 om 12:08)
Het is zó simpel! Rijden er tegenwoordig alleen maar debielen rond ofzo die het rijbewijs bij een pak dasti hebben gekregen?
Renata (13-12-2018 om 10:29)
De verachterlijking van de maatschappij. Helaas is deze oproep nodig. Oh en vergeet ook niet de veters van je schoenen dicht te knopen.