Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Op z'n kant en in de sloot bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 13-12-2018, 10.52 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij de Joanna Mariapolder (N658) bij Sint Annaland zijn vanochtend twee auto’s van de weg geraakt als gevolg van gladheid.


Rond 08.10 uur werd een ongeval met letsel gemeld. Vlakbij de kruising met de Oude Dijk was een personenauto van de weg geraakt en via het fietspad in een slootje beland. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond raakte.

Bij de kruising met de Sluisweg raakte een automobilist met zijn Land Rover van de weg. Het voertuig reed van de dijk en kwam op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurder kon ongedeerd uit de auto klimmen. De beide voertuigen zijn getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren