Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onder invloed drugs: rijbewijzen ingenomen

Toegevoegd: 13-12-2018, 14.51 uur
Onder invloed drugs: rijbewijzen ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De beide bestuurders werden aan de kant gezet nadat hun rijgedrag was opgevallen bij agenten.


Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen werd een 41-jarige man uit Bergen op Zoom aan de kant gezet. Uit de speekseltest die de man moest ondergaan, bleek dat hij onder invloed was van cocaïne. Een arts heeft bloed afgenomen zodat het NFI kan bepalen hoeveel de man precies op had. Het rijbewijs van de man is ingenomen. Het CBR zal bekijken of de man nog wel geschikt is om in een auto te rijden.

In Oost-Souburg werd rond 01.30 uur een 45-jarige Vlissingse automobilist aan de kant gezet op de Regentessestraat. Agenten gaven hem een stopteken maar dit negeerde hij. De man ging er met hoge snelheid vandoor maar uiteindelijk reed de man zich vast in de Vlissingsestraat. Vervolgens werd hij aangesproken en werd een speekseltest afgenomen.

Uit de speekseltest bleek dat de man onder invloed was van amfetamine. Een arts is naar het politiebureau gekomen om ook van deze man een bloedmonster af te nemen. Bij de man werd een zakje speed aangetroffen. De drugs zijn vernietigd. De man is bekeurd voor het negeren van een stopteken en moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remi Schouwenaar (13-12-2018 om 23:33)
Schandalig.. dat zo door de week?
Cookie-instellingen beheren