Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto’s beschadigd bij botsing Terneuzen

Toegevoegd: 13-12-2018, 19.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen zijn donderdag aan het einde van de middag diverse auto’s beschadigd geraakt bij een aanrijding.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur ter hoogte van het Texaco-tankstation. Ter plekke kwamen zeker vijf personenauto’s met elkaar in botsing. Naast de politie werden ook de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen maar de situatie bleek mee te vallen; er raakte niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee van de personenauto’s afgesleept. Ook een beschadigd geraakte aanhangwagen werd afgevoerd. Na een uur was alles opgeruimd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-12-2018 om 10:58)
Waren de bestuurders toevallig verblind door het enorme felle scherm wat daar tegenwoordig staat? Het schijnt mode te zijn om nu overal schermen langs de weg te zetten met tekst (hoezo afleiding????) die enorm fel zijn, dit ter bevordering van de verkeersveiligheid?? Enkele jaren terug moesten zelfs de boeren borden uit hun weiland halen om afleiding te voorkomen, wat snap ik hier niet aan?