Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 190 km

Flinke schade bij botsing auto's in Hoek

Toegevoegd: 13-12-2018, 19.21 uur
Twee auto's moesten worden getakeld.
Twee auto's moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een aanrijding in Hoek zijn donderdag aan het einde van de middag twee auto’s flink beschadigd geraakt.


De wagens, waaronder één met Belgisch kenteken, kwamen rond 17.45 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Van Wuyckhuiseweg met de Langeweg. Er werd gemeld dat er sprake was van een gewonde maar of er daadwerkelijk iemand mee moest naar het ziekenhuis, is niet duidelijk.

De beide voertuigen zijn getakeld. Tijdens de berging was de weg korte tijd dicht. Rond 18.45 uur kon ook de laatste auto worden afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (14-12-2018 om 10:12)
We moeten er niet meer omheen draaien. Er word gewoon slecht en onverantwoord auto gereden. Waar je ook rijd met de aangegeven snelheid. 90% vind dat ze harder moeten rijden of proberen ze je op te duwen. En nu met de onverwacht gladheid daar hebben vele lak aan. Ga gewoon vroeger van huis.
Cookie-instellingen beheren