Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Scooterrijdster lichtgewond bij ongeval N664

Toegevoegd: 14-12-2018, 11.50 uur
De scooterrijdster kon ter plekke worden behandeld.
De scooterrijdster kon ter plekke worden behandeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Bij de Nieuwe Rijksweg (N664) in ’s-Heer Hendrikskinderen is vanochtend een scooterrijdster lichtgewond geraakt bij een botsing.


Het slachtoffer kwam rond 10.40 uur in botsing ten val, vermoedelijk na een botsing met een personenauto. Het ongeluk gebeurde pal op de grens van de bebouwde kom bij de kruising met de Velluweweg. Een ambulanceteam heeft de scooterrijdster ter plekke behandeld. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De scooter liep door de botsing schade op aan de voorzijde. Een weginspecteur van de provincie Zeeland zette tijdelijk een stuk van de N664 af zodat een veilige werkruimte werd gecreëerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren