Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Oudere vrouw op straat beroofd van tas

Toegevoegd: 14-12-2018, 14.37 uur
Oudere vrouw op straat beroofd van tas
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen is vrijdagochtend een 77-jarige vrouw beroofd van haar tas. De dader is spoorloos.


De vrouw liep tussen 10.00 en 10.30 uur over straat toen in de buurt van de Prinses Irenelaan plotseling iemand haar tas probeerde af te pakken. Ze hield de tas zo stevig vast dat ze daardoor op de grond viel. Ook toen de vrouw op de grond lag lukte het de dief niet zomaar om de tas te pakken te krijgen maar na enkele forse rukken moest de vrouw haar bezit toch loslaten.

De man vluchtte weg en liet de vrouw lichtgewond achter op de grond. Nadat ze met moeite overeind was gekomen, is ze naar huis gestrompeld. Onderweg vond ze haar tas terug. In de tas zat alleen contant geld. Dit is er door de dader uitgehaald. Volgens de politie is de vrouw erg geschrokken van het incident en wordt ze opgevangen door familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (15-12-2018 om 13:03)
Raar dat niemand het zag en niemand haar hielp, redelijk drukke weg. Raar dat er geen signalement is van de dader.
Jan (15-12-2018 om 09:15)
Hoog tijd om het fluwelen handschoentje te vervangen door de ijzeren vuist,eens met zeeuw (14-12-2018 om 17:42)
Jose (14-12-2018 om 23:49)
Wat een misselijk makend ventje is deze overvaller. Hij zal wel hoognodig naar de dealer hebben gemoeten.Nu maar hopen dat hij gepakt wordt.Tien jaar zitten zou op zijn plaats zijn. En de mevrouw, die wens ik het aller beste toe en hoop dat ze ondanks deze rot ervaring gezellige kerstdagen heeft.
Tuig (14-12-2018 om 19:26)
Als ik het zou zien he. Ik denk dat ik je half dood trap. Wat ben je dan een lafaard, iemand van 77 beroven, en dan nog als ze vallen laten liggen. Heb je dan geen gevoel, of geen oma gehad? Respect voor de ouderdom? Iemand die van zijn aow centjes zijn laatste dagen probeert rond te komen, en dan zo overvallen, omdat dat tuig het verdomt om een baan te zoeken.
zeeuw (14-12-2018 om 17:42)
als ze dader hebben , gewoon tegen de muur
willem (14-12-2018 om 17:34)
dan ben je echt een laffe rat. heel dapper om een oude vrouw van haar geld te beroven. te lui om te werken? je zou je kapot moeten schamen, maar het woord schaamte zal je wel niet kennen. sterke voor die vrouw.
Cookie-instellingen beheren