Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

26 Kilo illegaal vuurwerk in gemeente Tholen

Toegevoegd: 14-12-2018, 22.57 uur
Illegaal vuurwerk.
Illegaal vuurwerk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

THOLEN - In de gemeente Tholen heeft de politie in de afgelopen twee dagen in totaal zeker 26 kilo vuurwerk in beslag genomen.

Het vuurwerk werd volgens de politie aangetroffen tijdens een speciale actie tegen illegaal vuurwerk. Deze vond plaats in het gehele district Markiezaten, waaronder dus ook Tholen valt. Bij alle acties samen werd in totaal 52 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een groot deel werd dus gevonden in de gemeente Tholen.

Tijdens de actie werden door de politie in totaal 21 adressen bezocht in de zoektocht naar illegaal vuurwerk. Hoeveel van die adressen in de gemeente Tholen waren, is niet bekend gemaakt. De politie zegt dat de komende tijd meer gerichte acties zullen plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750