Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop na botsing N59 Oosterland

Toegevoegd: 15-12-2018, 07.32 uur - Update: 15-12-2018, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Op de N59 bij Oosterland is vanochtend een personenauto over de kop geslagen en vervolgens tot stilstand gekomen tegen een bestelbus. Zeker één persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 05.55 uur bij de kruising met de Bredeweg. De personenauto zou over de kop zijn gevlogen en vervolgens tegen de naderende bestelbus van een bakkerij zijn gebotst. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Er werden een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig gealarmeerd.

Van een beknelling bleek geen sprake maar de brandweer werd wel ingezet om met behulp van blusschuim het motorcompartiment van de bestelbus af te blussen. De bestuurder van de personenauto raakte gewond. Deze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de bestelbus kon ter plekke worden behandeld.

Rond 07.10 uur waren beide voertuigen getakeld. Even later was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren