Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 15-12-2018, 14.46 uur
Inbrekers opgepakt na achtervolging
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Rond middernacht zijn op de A58 ter hoogte van Goes na een korte achtervolging een 26-jarige Tilburger en een 29-jarige Belg aangehouden op verdenking van poging om in te breken bij een bedrijf aan de Tramperweg in Hansweert.


De eigenaar van het bedrijf merkte de inbraak op en zag de daders wegrijden. Hij ging er achteraan en waarschuwde de politie. Agenten zagen de verdachte auto vervolgens rijden op de N289 in de richting van Kapelle. Ze zetten de achtervolging in en bij de rotonde op de kruising van de Smokkelhoekweg en de Schoorse Oudedijk sprong een man uit de auto.

De verdachte rende weg maar kon even later door politiehond Barry uit een ven worden gehaald. Deze man, de 29-jarige Belg, werd vervolgens aangehouden. De man raakte gewond en is door een arts aan zijn verwondingen behandeld.

De andere verdachte reed met de auto verder over de A58 richting Middelburg. De auto kon even later tot stoppen worden gedwongen. Vervolgens kon ook de Tilburger worden aangehouden. De twee verdachten zijn ingesloten in Torentijd. De auto waarin het tweetal reed, een Audi A6 Allroad Quattro, wordt nader onderzocht. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-12-2018 om 23:03)
Naar mijn mening mag je dit soort volk direct een nekschot geven! Dit soort draagt behalve een hoop ellende niets toe aan de samenleving.
Bumper: (15-12-2018 om 17:20)
goed werk, hoop dat de hond de verwonding heeft veroorzaakt, laat ze maar zitten tot volgend jaar. Bumper:
Kylo Ren (15-12-2018 om 16:15)
Super, Barry!!
Cookie-instellingen beheren