Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Vrouw gewond bij scooterongeluk Goes

Toegevoegd: 16-12-2018, 12.52 uur
De gewonde vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een rotonde in Goes is zondag aan het begin van de middag een scooterrijdster gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk.


De vrouw ging rond het middaguur onderuit op de rotonde op de kruising van de Fruitlaan met de Van Hertumweg en de Anthony Fokkerstraat. Een ambulanceteam heeft zich ter plekke over de gewonde scooterrijdster ontfermd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van haar letsel is niets bekend.

De scooter liep op het eerste gezicht geen grote schade op. Het voertuig is door een agent weggereden. Mogelijk kwam de vrouw nadat ze schrok van een nadere personenauto. Van een botsing was in ieder geval geen sprake.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren