Arrestatieteam doet inval in woning Goes

Toegevoegd: 17-12-2018, 11.07 uur

Arrestatieteam doet inval in woning Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een arrestatieteam van de politie heeft op woensdag 5 december twee broers aangehouden in een wonig in Goes. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

In het centrum van Goes is donderdag 8 november rond 17.10 uur een 32-jarige man mishandeld. Diverse mensen waren daar getuige van. De daders betroffen twee mannen die vervolgens in hun auto’s wegreden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

Uit onderzoek bleek dat twee broers van 31 en 23 jaar vermoedelijk verantwoordelijk waren voor de mishandeling. Een arrestatieteam hield de beide broers woensdag in een woning in Goes aan. Inzet van het arrestatieteam was noodzakelijk omdat er bij de politie informatie binnenkwam dat de mishandeling voortkomt uit een al langer slepend conflict tussen het slachtoffer en de verdachten. Tevens was er informatie dat er mogelijk wapens in het spel waren.

Uit het onderzoek bleek later dat er vermoedelijk meer mensen een rol speelden bij de mishandeling. Donderdagavond 6 december is in verband hiermee een 25-jarige inwoner uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden. Deze man is ingesloten in Torentijd. De politie zet het onderzoek voort.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750