Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Dode Kloosterzande in België vermoord

Toegevoegd: 17-12-2018, 18.01 uur
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
De uitgebrande auto werd aangetroffen op de Zeedijk.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - De 41-jarige Belg die dood werd aangetroffen in de buurt van een uitgebrande auto in Kloosterzande is in België vermoord. Dat meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad op haar website.


Volgens de krant gaat het om een beruchte drugscrimineel. Hij zou om het leven zijn gebracht in een garage voor oldtimers in Stekene. De eigenaar van de garage is volgens de krant opgepakt op verdenking van moord.

Het gerecht van Dendermonde en het federale politie zijn al enkele dagen bezig met het onderzoeken van de loods. Tijdens het onderzoek zouden de speurders bloedsporen hebben aangetroffen, die vermoedelijk van het slachtoffer zijn.

Alles wijst er op dat de man in het gebouw om het leven is gebracht en daarna in zijn eigen Range Rover naar Kloosterzande is overgebracht. Daar werd hij aan de Zeedijk achtergelaten. De Range Rover werd door de dader(s) in brand gestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (18-12-2018 om 20:24)
op zich best grappig. Waarschijnlijk geholpen in een VW restauratieshop in Stekene en gedumpt op nog geen 750 van een andere VW restauratieshop in Walsoorden.