Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Bedelaar opgepakt in Hulst

Toegevoegd: 19-12-2018, 14.12 uur
Bedelaar opgepakt in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft een 41-jarige man uit Clinge opgepakt. De man viel al geruime tijd verschillende, vooral, ouderen lastig in het centrum van Hulst.


Hij bedelde om geld, maar bood ook regelmatig aan om boodschappen thuis te brengen. Zodra hij wist waar zijn slachtoffers woonden kwam hij ook bij ze thuis langs om te bedelen. Zo wist hij een aantal mensen een behoorlijk geldbedrag afhandig te maken.

De politie heeft de man al eerder bekeurd. Bedelen is in Hulst volgens de Algemene Plaatselijke Verordening verboden. De verdachte bleef echter stug doorgaan met zijn intimiderende praktijken. Zo viel hij ook een meisje van 14 lastig en dwong haar in de supermarkt een aankoop voor hem te doen.

Verschillende inwoners hebben aangifte tegen de man gedaan. Vandaag is hij op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zonnetje (20-12-2018 om 08:15)
Het is een man met een verstandelijke beperking. Alles aan deze man samen met zijn begeleiders, eens goed uitleggen dat dit zo niet kan, denk ik dat we al een heel eind zijn.
Michelle (19-12-2018 om 21:30)
Nu heeft ie gratis kost en inwoning en hoeft niet meer te bedelen.
Cookie-instellingen beheren