Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 40 km

Politie onderzoekt steekincident Vlissingen

Toegevoegd: 19-12-2018, 18.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een steekincident in Vlissingen. Hierbij werd een man in zijn hand gestoken.


Het slachtoffer belde rond 17.30 uur de politie dat hij in zijn hand was gestoken in een woning aan de Bloemenlaan. Agenten zijn ter plaatse gegaan om de situatie te bekijken. Het letsel van de man viel mee en er was dan ook geen ambulance nodig.

Wat er precies is gebeurt onderzoekt de politie nog. Na een half uur is de politie weer vertrokken. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jos (20-12-2018 om 08:30)
Het wordt tijd dat de gemeente eens ingrijpt en dat kamerverhuurpand eens sluit. Het geeft meer overlast dan dat men er plezier van heeft in de wijk.
Cookie-instellingen beheren