Beheerder dorpshuis Krabbendijke opgepakt

Toegevoegd: 20-12-2018, 12.01 uur

De hennepkwekerij in het dorpshuis.
De hennepkwekerij in het dorpshuis.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Woensdagavond is de beheerder van het dorpshuis in Krabbendijke in zijn woning aangehouden. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid bij de hennepkwekerij, die vorige week woensdag in het dorpshuis aan de Kerkpolder werd ontmanteld.

Na een melding en een daaropvolgend politieonderzoek werd onder het podium van het dorpshuis een hennepkwekerij met bijna vijfhonderd planten gevonden. De kwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld.

Tijdens het onderzoek zijn er verdenkingen gerezen richting de beheerder. Hij is woensdagavond in zijn woning aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt donderdag verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaja (21-12-2018 om 10:02)
3 maanden pand sluiten
TT (21-12-2018 om 00:21)
Als de bijgaande foto er 1 is van betreffende kwekerij kan er toch bijna niet van planten worden gesproken.