Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ravage na botsing bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 21-12-2018, 02.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag met groot materieel uitgerukt voor een ongeval bij Nieuwdorp.


Iets na middernacht vond er op de Bernhardweg West tussen de op en afrit een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto was met hoge snelheid tegen de achterkant van de vrachtwagen aangereden. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit en ook een traumahelikopter werd op pad gestuurd.

Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. De bestuurder raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder nog niks bekend gemaakt. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval, de traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft in de omgeving van het ongeval gezocht naar een mogelijk tweede inzittende van het voertuig. Hiervoor werd ook een speurhond opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet. Later bleek dat de man vermoedelijk alleen in de auto heeft gezeten.

De weg is na het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Nadat de auto is weggesleept en het wegdek was schoongemaakt kon deze weer worden vrijgegeven. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren