www.hvzeeland.nl

Ravage na botsing bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 21-12-2018, 02.43 uur

Ravage na botsing bij Nieuwdorp
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag met groot materieel uitgerukt voor een ongeval bij Nieuwdorp.

Iets na middernacht vond er op de Bernhardweg West tussen de op en afrit een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto was met hoge snelheid tegen de achterkant van de vrachtwagen aangereden. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit en ook een traumahelikopter werd op pad gestuurd.

Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. De bestuurder raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder nog niks bekend gemaakt. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval, de traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft in de omgeving van het ongeval gezocht naar een mogelijk tweede inzittende van het voertuig. Hiervoor werd ook een speurhond opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet. Later bleek dat de man vermoedelijk alleen in de auto heeft gezeten.

De weg is na het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Nadat de auto is weggesleept en het wegdek was schoongemaakt kon deze weer worden vrijgegeven. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen.