Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Felle brand in schuurtje Meliskerke

Toegevoegd: 21-12-2018, 09.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - De brandweer heeft vanmorgen een felle brand geblust in een schuurtje in Meliskerke. Er zijn drie blusvoertuigen ingezet.


De brand werd rond 08.00 uur ontdekt aan de Pauwhoekstraat. Een kwartier later werd het incident opgeschaald naar een middelbrand. Er zijn blusvoertuigen uit Domburg, Zoutelande en Middelburg ingezet. Volgens de Veiligheidsregio stond er een schuurtje en een naastgelegen schutting in brand. De brand zorgde voor een forse rookontwikkeling.

De naastgelegen woningen zijn dan ook gecontroleerd omdat zij in de rook van de brand stonden. Er zijn voor zover bekend geen bijzonderheden aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren