Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Matroos overleden na val in Krammersluis

Toegevoegd: 21-12-2018, 15.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Aan de Thoolse kant van de Krammersluizen bij Bruinisse is vanmiddag een persoon in het water gevallen en overleden.


Volgens de politie gaat het om een arbeidsongeval dat plaats vond rond 13.05 uur. Een matroos van een schip viel hier door nog onbekende oorzaak in het water. De brandweer is met groot materieel uitgerukt. Zo zijn er onder andere duikers ingezet om het slachtoffer te zoeken. Deze zijn met behulp van een kraan van de brandweer het water ingegaan.

Rond 14.30 uur vonden de duikers het stoffelijk overschot van de man. De brandweer heeft deze geborgen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joeri (21-12-2018 om 17:03)
Wat ongelooflijk triest. De een viert gezellig Kerstmis, de ander komt geheel onverwacht te overlijden en zijn familie zit in diepe rouw en verslagenheid.
Cookie-instellingen beheren