Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf na zware mishandeling partner

Toegevoegd: 21-12-2018, 19.12 uur
Celstraf na zware mishandeling partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 31-jarige M. B. uit Den Haag tegen wie tbs met dwangverpleging geëist, is vrijdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot zeven maanden cel plus nog eens drie voorwaardelijk én de tenuitvoerlegging van een eerder vonnis van zes weken.


Ook mag hij een half jaar niet rijden omdat hij onder invloed en zonder rijbewijs in een auto had gereden. B. werd ervan verdacht begin juni 2018 zijn toenmalige partner zwaar te hebben mishandeld. Ook wordt hij ervan verdacht zijn schoonvader ernstig te hebben bedreigd.

Van het laatste oordeelde de rechtbank dat er niet voldoende bewijs was om tot een veroordeling te komen en sprak hem dan ook daarvan vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren