Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder van ongeval in Axel blijft langer in hechtenis

Toegevoegd: 17-10-2006, 18.15 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

AXEL - De 22-jarige Axelaar, die op vrijdag 29 september in de Nassaustraat in Axel met zijn auto de 19-jarige fietser Bjorn de Brouwer schepte, blijft in hechtenis.

De fietser kwam bij het ongeluk om het leven. De autobestuurder reed door, maar werd niet lang daarna in de woning van zijn ouders aangehouden. Hij bleek te veel gedronken te hebben en werd ’s maandags voorgeleid. Toen besloot de rechtbank hem twee weken in voorarrest te houden. Gisteren werd die periode met negentig dagen verlengd, tot 14 januari 2007.

Het ongeval maakte veel los in Axel. Vrienden, kennissen en mensen die hun afschuw over het ongeval wilden tonen, legden op de plaats van het ongeluk bloemen, knuffelbeesten en kaarten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750