Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker ongeluk Kapelle bleek dronken

Toegevoegd: 22-12-2018, 13.05 uur
De beschadigde auto van de vrouw in Kapelle.
De beschadigde auto van de vrouw in Kapelle.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De veroorzaker van een ongeluk in Kapelle die vannacht doorreed zonder zijn identiteit bekend te maken is aangehouden door de politie. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.


Afgelopen nacht rond 02.35 uur rijdt een 58-jarige man uit Wilhelminadorp over de Fleerbosseweg in de richting van de Middenweg. In de bocht komt er een auto op haar afgereden bestuurd door een 51-jarige man uit Hansweert. De vrouw moet uitwijken maar kan niet voorkomen dat de man tegen haar bestelbus aanrijdt waardoor schade ontstaat.

Nog voordat beide partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan om de schade af te handelen rijdt de man uit Hansweert weg. De vrouw geeft het nummerbord door aan de meldkamer van de politie. Agenten zijn gelijk naar de woning van de man in Hansweert gereden.

Hier treffen zij de bestuurder en zijn auto aan. De man blijkt gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is bloed afgenomen om te bepalen hoeveel alcohol de man op had. Zijn rijbewijs is gelijk ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (25-12-2018 om 11:53)
Nooit meer terug geven dat rijbewijs.
wim (24-12-2018 om 07:42)
Wat een groot schoft om na de aanrijding door te rijden maar gelukkig had de vrouw het kenteken op genomen en door gegeven waar door de man thuis dronken werd aan getroffen,Mevrouw een dikke verdoende pluim voor je aangifte.
Cookie-instellingen beheren