Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Veel drugs gevonden na inval Nieuwdorp

Toegevoegd: 22-12-2018, 16.01 uur
Veel drugs gevonden na inval Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - In de woning aan de Prinses Magrietstraat in Nieuwdorp waar de politie woensdagmorgen een inval heeft gedaan is een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Dat is vandaag bekend gemaakt.


Tegen de 46-jarige bewoner liep een onderzoek naar verboden wapenbezit. Om die reden is een machtiging afgegeven om zijn woning te doorzoeken. Een arrestatie-eenheid viel het pand woensdagmorgen rond 06.30 uur binnen door de deur te forceren.

In plaats van wapens vonden agenten een flinke hoeveelheid drugs en geld. In totaal zij er 7 ponypacks amfetamine, 3 gripzakjes hennep, 63 amfetaminepillen, 4 bootje cocaïne en 8 gripzakjes speed in beslag genomen.

De verdachte is voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex en in verzekering gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De zaak zal worden voorgelegd aan de officier van justitie. De man mag het verdere verloop van zijn zaak thuis afwachten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren