Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto botst tegen lichtmast in Sluis

Toegevoegd: 23-12-2018, 20.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - In Sluis is zondag aan het einde van de middag een automobilist tegen een lichtmast gereden. De weg moest lange tijd worden afgesloten vanwege de veiligheid.

Het ongeval vond rond even na 17.00 uur plaats op de Sint Annastraat ter hoogte van de Pasdam. De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen de mast met kerstverlichting aan. Deze brak en hing over de auto heen.

Er is een ambulance opgeroepen, maar of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. Omdat de verlichting van de mast nog brandde, en er dus stroom op de paal stond, moest er worden gewacht tot de netbeheerder ter plaatse was om de situatie veilig te stellen. De weg werd hiervoor in beide richtingen afgesloten.

Nadat de stroom van de paal was gehaald kon deze worden opgeruimd en de auto worden weggesleept. De weg kon rond 18.30 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750