Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote zoekactie langs Walcherse kust

Toegevoegd: 25-12-2018, 00.33 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Voor de Walcherse kust hebben verschillende hulpdiensten maandagavond laat gezocht naar een vermiste man.

De man was vertrokken vanaf een camping aan de Westkapelseweg tussen Zoutelande en Westkapelle. Omdat werd gevreesd dat hij in het koude zeewater was geraakt, werd rond 23.10 uur een zoekactie opgestart waarbij uiteindelijk de KNRM-reddingboten van Breskens en Westkapelle alsmede een Kustwachthelikopter en een kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM Westkapelle werden ingezet.

Er waren ook zeker zes politievoertuigen ter plekke, waaronder ook één van een hondengeleider. Langs de kustlijn tussen Westkapelle en Zoutelande werd tot ongeveer middernacht gezocht. Rond dat tijdstip werd de man namelijk in goede gezondheid aangetroffen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750