Drukke Kerstnachtdienst voor politie Walcheren

Toegevoegd: 25-12-2018, 10.58 uur

Toezicht door de politie op de Markt in Middelburg.
Toezicht door de politie op de Markt in Middelburg.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens de Kerstnacht heeft de Walcherse politie verschillende personen aangehouden. De politie spreekt van een behoorlijk drukke dienst.

Eén van de arrestanten had de drug GHB in zijn bezit. Een ander was er vandoor gegaan na het verlaten van de plaats van een ongeval. De derde arrestant betrof iemand die zijn echtgenote had mishandeld.

Verder nam de politie nog iemands rijbewijs in omdat deze onder invloed had gereden. Ook was de politie druk met verschillende kleinere incidenten en opstootjes. Ook werden verschillende wildplassers betrapt en raakte iemand buiten westen door de inname van lachgas.

Tussen Westkapelle en Zoutelande moest maandagavond laat langs de kust gezocht worden naar een vermiste man. Aan de zoekactie namen verschillende politie-eenheden, KNRM-boten en een helikopter van de Kustwacht deel.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750