Dode steekpartij is 28-jarige Vlissinger

Toegevoegd: 26-12-2018, 10.09 uur

Het onderzoek door de politie in de Kasteelstraat.
Het onderzoek door de politie in de Kasteelstraat.
1
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

VLISSNGEN - Bij de fatale steekpartij in de Kasteelstraat in Vlissingen afgelopen nacht is een 28-jarige man uit die plaats om het leven gekomen. De identiteit van het slachtoffer is vanmorgen bekend gemaakt.

Na een melding vonden agenten rond 02.30 uur de zwaargewonde man op straat. Ook de ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij overleed niet veel later.

Uit het politieonderzoek bleek dat er een man was gevlucht. Agenten zetten de omgeving af en zochten naar hem. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. Rond 03.40 uur werd in de Van Hoorn van Burghstraat een 17-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Het politieonderzoek leidde verder naar een woning in de Kasteelstraat. Hierbij werd een 22-jarige vrouw (woonplaats nog onbekend) aangehouden. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de steekpartij. De politie heeft in de Kasteelstraat onderzoek gedaan, hierbij werd de straat gedeeltelijk afgezet. Zo zijn er getuigen verhoord en is op straat en in de woning naar sporen gezocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
0118 (1-1-2019 om 16:24)
Dit heeft niks meer met vlissingen te maken of het tuig wat er ondertussen woont, dit heeft te maken met hoe de gemeenschap met elkaar omgaat ongeacht in welke stad je woont kan je neergestoken of geschoten worden..om wat voor reden dan ook..
Flushing (30-12-2018 om 09:32)
@ kees, goede buurten in vlissingen ? waar dan ? net alsof je in een andere buurt woond dat het niet uitmaakt wat een kilometer of wat verderop gebeurt ? het lijkt er ook dat die veilige buurten steeds kleiner worden, straks denkt u zeker dat het niet in uw straatje was, of in uw achtertuin ? bij u op de stoep ? och, het was maar bij de buren.... steek je kop maar in het zand, dat zal helpen, die ontkenning komt zeker uit angst ?
Ex Vlissinger (28-12-2018 om 00:48)
Zo dankbaar dat ik uit Vlissingen weg ben gegaan begin dit jaar. Ik mis het nog geen dag. Woon nu heerlijk rustig op een boerengehucht, waar mensen nog respectvol met hun medemens omgaan. Wat verwacht je ook zoals P. Al zei.. Je kunt geen paradijs verwachten als je er rotzooi in stopt. Al bouw je nog zoveel mooie eengezins woningen, als je het vol douwt met lui met hun eigen normen en waardes, zal dit helaas in Vlissingen niet het laatste betreuringswaardige incident zijn waardoor ook de betrokken familieleden door worden geraakt. Door dit soort opeenvolgende gebeurtenissen en de slappe aanpak maakt wonen in Vlissingen niet aantrekkelijk, er kwamen steeds meer duistere en 'zon overgoten' figuren in de buurt wonen.
P (27-12-2018 om 20:24)
Vlissingen is geworden wat je er in stopt, je kan niet verwachten dat als je het volstopt met rotzooi dat er een paradijs ontstaat.
@kees (27-12-2018 om 18:36)
Niet heel Vlissingen, er zijn genoeg goede buurten in Vlissingen.. Ik zie dit eerder als losstaand incident, normaal hoor je dit soort berichten dat het plaats vind in de bloemenbuurt of bossenburgh.
Kees (26-12-2018 om 23:24)
Heel Vlissingen is een gribusstad geworden, mijn kinderen mogen daar niet gaan stappen. Hoop dat ze als volwassenen gestraft worden voor deze volwassen daad.